dumlekakor
Just nu håller jag på att baka dumlekakor. Fast för tillfället står degen i kyla som den ska göra. Älskar dumlekakor, så jag tänkte dela med mig receptet till er.
Ingridienser
Ingridienser
- -2 askar noblesse
-24 st dumlekolor
-2 tsk bakpulver
-2 dl socker
-6 dl vetemjöl
-400g margarin
-48 folieformar
Gör så här:
Blanda margarin, strösocker, vetemjöl och bakpulver till en smidig deg. Ställ degen kallt i ca 30 min.
Dela degen i 48 delar, rulla till bollar och tryck ner i formarna. Tryck ner en dumlekola i varje boll
Grädda mitt i ugnen på 200 C i ca 10 min. Ta ut kakorna och lägg på noblessen innan de har kallnat så att chkladen smälter.
Ställ in kakorna i kylen.

Postat av: Cupcake
åhhh gud vad gott det där såg ut!!!!
Postat av: Angelica
MM gott de låter med folieformar i ;)
Postat av: Anonym
de ser gott ut säger ja som åt paj med vaniljsås nyss (a)
Postat av: gabbi
mums såna e riktigt goda!
Postat av: cilla
ååååå va hungrig jag blev. :(
Postat av: Angelica
De är självklart jag fattar det men du skrev folieformar i ingredienserna, och det är det man har i..